Zanger Theo Driessen was lang ‘Diep Triest’ maar voelt zich beter door verslaafden en daklozen te helpen (en presenteert een plaat onder eigen naam)

The Driessen heeft een cd gemaakt

DiepTriest zoekt supporters FC Groningen

DiepTriest zoekt supporters FC Groningen

‘Stoor ik..’

Met de rubriek ‘Stoor ik….’ contact de sportredactie van het DvhN Theo…

Muziekvereniging Koningin Wilhelmina en Theo Driessen

Muziekvereniging Koningin Wilhelmina en Theo Driessen

Muziekvereniging Koningin Wilhelmina en Theo Driessen

In deze bizarre tijd, wil muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl, samen met zanger Theo Driessen, alle Groningers graag een muzikale steun in de rug geven. Hiervoor is een uniek arrangement gemaakt door Theo van Kruistum van het Gronings Volkslied, genaamd “Swinging Groningen”.

De leden van de Malletband van “Koningin Wilhelmina”, dirigent Theo van Kruistum en zanger Theo Driessen hebben dit werk allemaal individueel opgenomen. Het eindresultaat is een hartverwarmende uitvoering van ons Gronings Volkslied.

Deel deze video om ook je vrienden deze muzikale steun in de rug te geven.

Swinging Groningen – Muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" Delfzijl

In deze bizarre tijd, wil muziekvereniging "Koningin Wilhelmina" uit Delfzijl, samen met zanger Theo Driessen, alle Groningers graag een muzikale steun in de rug geven. Hiervoor is een uniek arrangement gemaakt door Theo van Kruistum van het Gronings Volkslied, genaamd "Swinging Groningen".De leden van de Malletband van "Koningin Wilhelmina", dirigent Theo van Kruistum en zanger Theo Driessen hebben dit werk allemaal individueel opgenomen. Het eindresultaat is een hartverwarmende uitvoering van ons Gronings Volkslied.Deel deze video om ook je vrienden deze muzikale steun in de rug te geven.NB: Voor betere kwaliteit, luister met oordopjes.

Geplaatst door Muziekvereniging Koningin Wilhelmina op Vrijdag 8 mei 2020

NB: Voor betere kwaliteit, luister met oordopjes.

Contact Diep triest

vraag een boeking aan
of stel je vraag

Liever persoonlijk contact?

Website powered by marketree