Zanger Theo Driessen was lang ‘Diep Triest’ maar voelt zich beter door verslaafden en daklozen te helpen (en presenteert een plaat onder eigen naam)

The Driessen heeft een cd gemaakt

DiepTriest zoekt supporters FC Groningen

DiepTriest zoekt supporters FC Groningen

‘Stoor ik..’

Met de rubriek ‘Stoor ik….’ contact de sportredactie van het DvhN Theo…

Muziekvereniging Koningin Wilhelmina en Theo Driessen

Muziekvereniging Koningin Wilhelmina en Theo Driessen

DiepTriest zoekt supporters FC Groningen

De Groningse band DiepTriest zoekt supporters van FC Groningen die mee willen spelen in de clip van het nummer In mijn bloed , dat zanger Theo Driessen heeft geschreven.

Toen FC Groningen tijdens de coronamaanden het water hoog aan de lippen stond werden er onder het mom van ‘Laat ons weer eens juichen’ tal van initiatieven uit de grond gestampt. Driessen bedacht dat het de hoogste tijd was om een lied te maken voor de supporters waaruit pure clubliefde spreekt. Dat werd In mijn bloed .

Inmiddels is het lied klaar en moet er een clip komen. ,,We willen daar graag de supporters bij betrekken’’, vertelt Driessen. Het is de bedoeling dat groenwit uitgedoste fans van FC Groningen in het stadion de poster met de tekst ‘Laat ons weer eens juichen’ vasthouden. De korte fragmentjes worden vervolgens achter elkaar gezet. Iedere supporter kan zo meespelen in de clip die aanstaande vrijdag in het Hitachi Stadion wordt opgenomen. De opnames zijn vanaf 14.00 uur. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@dieptriest.nl.

 

Contact Diep triest

vraag een boeking aan
of stel je vraag

Liever persoonlijk contact?

Website powered by marketree